Så Fungerar Det – Ditt Nya Hus På Tomten

Det är ett stort beslut att bygga nytt, bygga till eller renovera befintligt. Stort både ekonomiskt och i mängden val.

Vi kan göra det enklare och säkrare för Dig! Välj ett av våra Compact Attefall, komplettera med ev tillägg, vi hjälper dig i processen! Vi hjälper med ansökningar, utför markarbeten och montering, när vi är klara är det bara för Dig att flytta in! 

Enkelt  —  Säkert  —  Prisvärt–Välj Hus–


Kika i våra kataloger eller här på hemsidan, bland våra väldesignade Compact hustyper väljer du din favorit. Gör ditt val komplett med ev tillägg. Compact Living Nordic är en totalentreprenör så du behöver bara ta ställning till EN offert, inga ytterligare kostnader tillkommer! Efter en beskrivning av placeringsytan får du offert av oss. 


–Beställning–


Tillsammans med dig kontaktar vi kommunen för ev bygglov. Vi hjälper dig i kontakt och planering. Har du egna önskemål på ritningar och invändig planering sätter vi oss med dig och utarbetar ditt projekt. Våra boenden är mycket väldesignade och flexibla. Beroende på ändringar får du nu en slutoffert och en handpenning betalas in.


–Förarbete–


Nu startar projektet på ”riktigt”, tillsammans med dig planeras och utförs markarbete för ditt hus. Produktionen startas i vår fabrik. På platsen utför våra arbetare dragningar av el/vatten/avlopp. Allt arbete på plats utförs med största omsorg av din tomt.


–Leverans–


Äntligen, med lastbil/kranbil levereras nu ditt nya Compact Living Nordic hus, allt i vår noggranna planering och kvalitet leder till denna stund. Nu monteras/placeras ditt hus med precision, el/vatten/avlopp kopplas in och på några få dagar reser sig nya möjligheter. Gå runt, gå in, gå upp, slutbesiktningen genomförs tillsammans med dig som kund.


Ditt nya hus är nu helt inflyttningsklart!

Du som kund kan nu njuta och bruka Ditt nya Compact Attefallshus omgåendeNågra fördelar med vårt koncept

Vårt koncept möjliggör att uppföra byggnader med följande egenskaper


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2018/02/image3-sjb-crop.jpg

Kvalitet

Våra entreprenörer har 60 års erfarenhet av traditionell byggverksamhet


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2017/10/väderbeständigt.jpg

Väderbeständigt

Möjliggör byggnation oberoende väder (regn utan påverkan).


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2015/07/shutterstock_134687783-1-1200x796.jpg

Snabb byggprocess

Mycket snabb byggprocess till vädertätat. Mindre man-timmar därmed lägre lönekostnader då systemet är lättbyggt.


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2017/10/minimaltbehov.jpg

Minimalt behov av maskiner

Minimalt behov av externa maskiner som (lyftkranar, entreprenadmaskiner) då vikten på elementen är mycket låg.


Varför välja oss?

När vi åtar oss ett uppdrag så har vi 100% fokus och får uppdraget utfört


Professionella och ansvarsfulla

Vi sätter alltid Dig som kund i centrum, tillsammans med Era önskemål. För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalité utgår vi alltid ifrån följande ledord i vårt vardagliga arbete, lyhördhet, flexibilitet och professionalism

Alltid tillgänliga

Kvalitet före kvantitet. Inom vårt bolag vet man vikten av att alltid vara tillgängliga och vi värnar om den personliga relationen med etablerade affärsrelationer. Har du redan byggt upp en affärsrelation med vårt bolag så kan du alltid vara säker på att någon finns anträffbar för att erbjuda hjälp

Projekt gjorda i tid

Mer konkret, vi har total kontroll på projektplanen, med definition av våra mål och delmål, vilka resurser som krävs, samt tidsplanering och en budget. Vår projektledning innebär en minutiös löpande uppföljning av planen under genomförandet så att man håller sig till denna

Om Oss

Compact Living Logotype

Vår affärsidé är att vara en ledande nordisk leverantör av kvalitativa konceptboenden som är energieffektiva, återvinningsbara och är konstruerade med en teknologi som reducerar priset för våra slutkunder.