Compact – Vatten Boende

Compact Living Nordic AB erbjuder kompletta tjänster inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Vårt koncept med husbåtar är otroligt flexibelt där moduler placeras på pråmar. Vi erbjuder allt från lyxiga enfamiljsvillor till ekonomiskt fördelaktiga studentboenden.


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2017/09/14-1200x675.jpg

Compact Living Nordic AB har investerat i egna arkitekter och designteam som anpassar och förverkligare dina önskemål och krav. Vårt arkitekt och designteam ser alltid till helheten med omgivning och människan i centrum, samtidigt optimerar vi antal kvm för att få en ekonomisk hävstång för våra kunder.


Compact Living Nordic AB kan genomföra samtliga steg vid en projektering inkluderat ritningar, tillstånd, upphandling av markarbete, va, el m.m. Detta medför att vår kund lättare kan budgetera och planera inför själva byggnationen och dess finansiella genomförande.

http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2017/06/Konc-05-1200x764.jpg
http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2017/09/12-1200x675.jpg

Compact Living Nordic AB tillsätter projektansvarig för byggnationen och ansvarar för all upphandling och samtliga byggmoment så kunden kan tillse sig kompletta hus utan att själva ikläda sig byggrollen med personal och administration utan istället få projektet genomfört med fasta avrop och genomförandefaser.

Några fördelar med vårt koncept

Vårt koncept möjliggör att uppföra byggnader med följande egenskaper


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2018/02/image3-sjb-crop.jpg

Kvalitet

Våra entreprenörer har 60 års erfarenhet av traditionell byggverksamhet


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2017/10/väderbeständigt.jpg

Väderbeständigt

Möjliggör byggnation oberoende väder (regn utan påverkan).


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2015/07/shutterstock_134687783-1-1200x796.jpg

Snabb byggprocess

Mycket snabb byggprocess till vädertätat. Mindre man-timmar därmed lägre lönekostnader då systemet är lättbyggt.


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2017/10/minimaltbehov.jpg

Minimalt behov av maskiner

Minimalt behov av externa maskiner som (lyftkranar, entreprenadmaskiner) då vikten på elementen är mycket låg.


Varför välja oss?

När vi åtar oss ett uppdrag så har vi 100% fokus och får uppdraget utfört


Professionella och ansvarsfulla

Vi sätter alltid Dig som kund i centrum, tillsammans med Era önskemål. För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalité utgår vi alltid ifrån följande ledord i vårt vardagliga arbete, lyhördhet, flexibilitet och professionalism

Alltid tillgänliga

Kvalitet före kvantitet. Inom vårt bolag vet man vikten av att alltid vara tillgängliga och vi värnar om den personliga relationen med etablerade affärsrelationer. Har du redan byggt upp en affärsrelation med vårt bolag så kan du alltid vara säker på att någon finns anträffbar för att erbjuda hjälp

Projekt gjorda i tid

Mer konkret, vi har total kontroll på projektplanen, med definition av våra mål och delmål, vilka resurser som krävs, samt tidsplanering och en budget. Vår projektledning innebär en minutiös löpande uppföljning av planen under genomförandet så att man håller sig till denna

Om Oss

Compact Living Logotype

Vår affärsidé är att vara en ledande nordisk leverantör av kvalitativa konceptboenden som är energieffektiva, återvinningsbara och är konstruerade med en teknologi som reducerar priset för våra slutkunder.