Affärsidé & Vision

Vår affärsidé är att vara en ledande nordisk leverantör av kvalitativa konceptboenden med visionen att vi upplevs som ett företag med ett innovativt och modernt koncept.


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2015/07/shutterstock_53152021-1-1200x800.jpg

Affärsidé


Vår affärsidé är att vara en ledande nordisk leverantör av kvalitativa konceptboenden som är energieffektiva, återvinningsbara och är konstruerade med en teknologi som reducerar priset för våra slutkunder.


Vision


Vår vision är att Compact Living Nordic ska väljas med stolthet av våra kunder och medarbetare för att vi upplevs som ett företag med ett innovativt och modernt koncept. Genom skapande av innovativa konstruktioner som bidrar till att fler får möjlighet till egen bostad via vårt Compact Living koncept tror vi att vi kan nå dit.

http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2015/07/shutterstock_110415155-1-1200x659.jpg
http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2015/07/shutterstock_266726714-1-1200x801.jpg

Kompetens & Engagemang


Compact Living Nordic AB erbjuder kompletta tjänster inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Vi utför både stora och mindre projekt i Göteborg, Stockholm och Västra Götaland. När du anlitar Compact Living Nordic AB garanteras ni att du får en partner med brett kunnande och engagemang genom projektets alla faser; design, ritningar, planering, projektering och byggnation. Vi bygger för framtiden och ser en stolthet i att hitta hållbara lösningar och att bygga energismart, miljövänligt och med hög kvalitet.

Några fördelar med vårt koncept

Vårt koncept möjliggör att uppföra byggnader med följande egenskaper


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2018/02/image3-sjb-crop.jpg

Kvalitet

Våra entreprenörer har 60 års erfarenhet av traditionell byggverksamhet


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2017/10/väderbeständigt.jpg

Väderbeständigt

Möjliggör byggnation oberoende väder (regn utan påverkan).


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2015/07/shutterstock_134687783-1-1200x796.jpg

Snabb byggprocess

Mycket snabb byggprocess till vädertätat. Mindre man-timmar därmed lägre lönekostnader då systemet är lättbyggt.


http://compactlivingnordic.com/wp-content/uploads/2017/10/minimaltbehov.jpg

Minimalt behov av maskiner

Minimalt behov av externa maskiner som (lyftkranar, entreprenadmaskiner) då vikten på elementen är mycket låg.


Varför välja oss?

När vi åtar oss ett uppdrag så har vi 100% fokus och får uppdraget utfört


Professionella och ansvarsfulla

Vi sätter alltid Dig som kund i centrum, tillsammans med Era önskemål. För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalité utgår vi alltid ifrån följande ledord i vårt vardagliga arbete, lyhördhet, flexibilitet och professionalism

Alltid tillgänliga

Kvalitet före kvantitet. Inom vårt bolag vet man vikten av att alltid vara tillgängliga och vi värnar om den personliga relationen med etablerade affärsrelationer. Har du redan byggt upp en affärsrelation med vårt bolag så kan du alltid vara säker på att någon finns anträffbar för att erbjuda hjälp

Projekt gjorda i tid

Mer konkret, vi har total kontroll på projektplanen, med definition av våra mål och delmål, vilka resurser som krävs, samt tidsplanering och en budget. Vår projektledning innebär en minutiös löpande uppföljning av planen under genomförandet så att man håller sig till denna

Om Oss

Compact Living Logotype

Vår affärsidé är att vara en ledande nordisk leverantör av kvalitativa konceptboenden som är energieffektiva, återvinningsbara och är konstruerade med en teknologi som reducerar priset för våra slutkunder.